Voor schilderen en sausen

binnen en buiten

De Schilder Efred Aartsen

 

Schilder Efred Aartsen

De Schilder Efred Aartsen

Biotoop 18
3893 BK   Zeewolde
Tel. 036 - 5221823

info@efred.nl

Share |
  • Actie binnenwerk

    Geschreven door : op okt '20 06 10:08 - reactie(s) : 0

De winter is de tijd van gezelligheid en binnen zijn. Goed uitgevoerd schilderwerk draagt bij aan plezierig wonen en aangenaam thuiswerken. Ik ga graag aan de slag voor een fijne woonomgeving.

 

Zeewolde Actueel heeft een stukje over mij geschreven:

‘Voor de vakman is schilderen niet zomaar even het aanbrengen van een laag verf. Het uitoefenen van het ambachtelijke schildersvak vraagt om een grote dosis vak- en materiaalkennis. Tevreden reacties op de website bevestigen het vakmanschap van Efred Aartsen. ‘Nauwkeurig, netjes en hij werkt zonder harde muziek’ zijn kwalificaties die door klanten als zeer prettig worden ervaren.’

 

Ik lever niet in op kwaliteit. Ik doe liever wat langer over een klus en dat het goed gebeurt. Mijn doel is om kwalitatief hoogwaardig schilderwerk af te leveren waar de klant weer een aantal jaar mee verder kan.

 

Korting

Omdat ik het binnenwerk graag in de winter doet bied ik de actie ‘5% korting op binnenschilderwerk’ als klanten voor 1 november a.s. een offerte tekenen. Daarnaast stimuleert de overheid schilderwerk. Klanten die daarvoor in aanmerking komen, betalen slechts 9% btw in plaats van 21%. Een mooie reden om het schilderwerk door De Schilder uit te laten voeren, met alle aandacht voor de klus. Ik voer de werkzaamheden uit volgens de laatste RIVM richtlijnen.

 

Meer informatie: www.Efred.nl/contact of tel. 036-5221823