Voor schilderen en sausen

binnen en buiten

De Schilder Efred Aartsen

 

Schilder Efred Aartsen

De Schilder Efred Aartsen

Biotoop 18
3893 BK   Zeewolde
Tel. 036 - 5221823

info@efred.nl

Share |

Schilder Zeewolde review vakman www.Efred.nl

Schilder Harderwijk review vakman www.Efred.nl

 

Efred heeft de buitenkant van onze woning geverfd. Dat doet hij op een manier alsof het zijn eigen huis betrof. Hij neemt er de tijd voor om op een grondige en nauwgezette manier een mooi strak resultaat neer te zetten. Laat je Efred je schilderwerk uitvoeren, dan kun je rekenen op een mooi stukje vakmanschap. Efred Aartsen Schilder Zeewolde Harderwijk efred.nl 

Reacties van klanten

Nadat Efred afgelopen jaar 2013 ons hele huis aan de buitenzijde weer helemaal opnieuw in de verf heeft gezet, heeft hij afgelopen winter onze zolder helemaal opgefrist.

Muren en plafond gesausd, deuren en kozijnen geverfd. Kroon op het werk was de houden trap met slijtvaste verf gelakt.

Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk zowel binnen- als buitenshuis. Vakwerk.

april/mei 2014

Met Efred hebben wij een goede ervaring. Reeds eerder in 2012 heeft Efred deuren en kozijnen binnenshuis geschilderd.

Omdat dit goed was bevallen, heeft hij ook in april 2014 binnen het schilderwerk gedaan. We mogen vaststellen: tot volle tevredenheid!

Fam. Bos
Egelpad 4
Zeewolde

februari 2014

De Schilder Efred Aartsen uit Zeewolde staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.
Efred de schilder heeft vakwerk geleverd. Alles ziet er weer prima uit. Heel blij mee. Hij werkt correct, offerte is duidelijk en deze schilder komt zijn afspraken na.

Familie Jansen uit Zeewolde

Recent werk

Woning met panelen in Bazalt Grijs Mat

voor
na

In juni 2014 hebben wij ons huis laten schilderen door 'De Schilder' Efred Aartsen. Efred is deskundig; een vakman die de tijd neemt voor zijn werk. Hij maakt duidelijke afspraken en komt die ook na. Kortom: we zijn erg tevreden met het resultaat! Ons huis heeft nog niet eerder zo strak in de verf gezeten.

Familie Aikema

Strak in één kleur, hoogglans Ral 9010

oktober 2014

De Schilder Efred Aartsen heeft ook bij mij uitstekend schilderwerk afgeleverd.
Hij geeft goed advies en goede service, komt gemaakte afspraken na en werkt netjes, snel en bovenal vakkundig. Het hele huis ziet er weer perfect uit. Kortom: ik ben zeer tevreden.

mevr. Meijer


mevr. Meijeruit Zeewolde staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.
Efred de schilder heeft vakwerk geleverd. Alles ziet er weer prima uit. Heel blij mee. Hij werkt correct, offerte is duidelijk en deze schilder komt zijn afspraken na.

Familie Jansen uit Zeewoldessen

Efred Aartsen heeft bij ons in oktober 2014 de woonkamer/keuken de muren en plafond gesaust en tevens de kozijnen en alle deuren/kozijnen in de hal geverfd. We zijn erg tevreden over het eind resultaat. Efred werkt heel netjes, rustig en levert keurig werk.
Bedankt Efred

Fam Bijsterveld

Pegasus 39
Zeewolde

 

Uitstekend werk geleverd! Snel, netjes, strak gewerkt, geen rommel makend of achterlatend. Flexibel in programmering naar wens van de klant. Omgangsvormen excellent, vaste keus voor de volgende keer.

JJ Moes

 

Ik ben zeer te spreken over de kwaliteit van het werk dat Efred heeft geleverd. In mijn beleving gaat hij voor het beste resultaat. Met minder neemt hij geen genoegen. Zijn werk wordt niet afgeraffeld. Hij neemt de tijd die nodig is om een klus te klaren. Zoekt u een schilder die degelijk werk levert, dan zou ik Efred bij u willen aanbevelen!

Fam. Sprietsma


 

Maart 2015

Het schilderwerk van de dakkapel was in slechte staat.
De verf op zijkant van de dakkapel begon al los te laten.
Met name op de plaatsen waar de platen vastgemaakt waren.

De Schilder Efred Aartsen heeft speciale primer gebruikt voor een goede hechting.

Daardoor hecht de nieuwe verf uitstekend.
Het zit weer strak in de verf.
De Schilder Efred Aartsen levert vakwerk en geeft je bovendien goede adviezen voor onderhoud.
 
Met vriendelijke groet,
Jan Dirk van Hemmen

Efred Aartsen heeft bij ons de buitenkant geschilderd. Hij werkt netjes en het lakwerk ziet er strak uit. 
Goede dekking en wij zijn zeer tevreden.

Fam. J.S. Buyze

De Schilder Efred Aartsen heeft in september 2015 de buitenkant van mijn gehele (vrijstaande) woning geverfd.
Hij gaat daarbij nauwgezet te werk en neemt alle tijd om een goed resultaat neer te zetten.
Hij heeft oog voor detail en het ziet er allemaal weer prachtig en strak uit.
Ik vind hem zeer betrouwbaar en hij levert ouderwets vakwerk voor een nette prijs, een echte aanrader dus!
 
J. Sleurink 
Zeewolde

Vrijstaande woning met veel detail, hoogglans Ral 9001

Tien jaar geleden hebben we een showroom-keuken gekocht voor in ons nieuwbouwhuis, een prachtige keuken, die precies bij ons en ons huis paste, maar wel geel. Nu, na 10 jaar, is hij wit! Schilder Efred heeft zich er in vastgebeten, met een prachtig resultaat: met veel geduld en precisie heeft Efred de keuken een nieuwe look gegeven. We zijn zeer tevreden over zijn manier van werken en ook over het resultaat. Efred bedankt!
Evelien en Menko Oosterhuis   

Voor
Na
Voor
Na

Keuken met 2-componenten extra krasvast en handvetbestendig

Schilder Efred heeft met het schilderen van de kopse kanten van het huis met zijn windveren een stuk zeer goed werk afgeleverd.
Ik kan ook iedereen aanbevelen voor schilderwerk bij hem te zijn.    

Efred Aartsen heeft zojuist het schilderen van de buitenzijde van onze hele woning afgerond. Het resultaat mag er zijn! Van advies over de kleur tot het prachtig aflakken van de regenpijpen, voor alles wordt keurig de tijd genomen. Ook wanneer het even tegenzit is Efred uiterst flexibel en oplossingsgericht, hij neemt zijn werk serieus en dat is te zien aan het eindresultaat. Wat ons betreft kunnen wij Efred dan ook van harte aanbevelen.


René en Laura de Wit

Efred heeft Juli 2016 de buitenkant van onze woning geheel geverfd. Hij gaat voor het beste resultaat, raffelt zijn werk niet af en komt afspraken na. Zijn werk ziet er mooi en strak uit. Wij zijn dan ook zeer tevreden.
Bedankt Efred!

Fam. de Vries Zeewolde

 

Mijn huis ziet er door de goed uitgevoerde werkzaamheden prima uit.

Efred heeft ons huis weer strak in de lak gezet. Hij werkt heel nauwkeurig en de kwaliteit is super. Resultaat mag gezien worden.

Bedankt voor het geleverde vakwerk, je hebt er een klant bij voor zolang je dit werk blijft doen!

Het schilderwerk in het appartement van mijn moeder ziet er weer prachtig uit. 

Fijn dat u snel reageerde op de aanvraag voor een offerte en dat u snel kon starten met het schilderwerk.
Bedankt voor de fijne samenwerking. 

Een aantal jaren geleden heeft Efred ons huis naar volle tevredenheid geschilderd. Hij werkt netjes en nauwkeurig. Hij is zeer betrouwbaar. Daarom heeft hij nu onze dakkapel geschilderd. Ook weer strak en keurig werk geleverd. Wij zijn dan ook buitengewoon tevreden en kunnen hem zeker aanbevelen.

Dit voorjaar ons huis weer helemaal laten opfrissen met een nieuwe laag verf. Dit hebben we uit laten voeren door De Schilder Efred Aartsen en hierover zijn wij zeer tevreden!
Efred is nauwgezet en secuur en de liefde voor zijn vak is duidelijk merkbaar. Het eindresultaat is er dan ook naar.
Kortom: fijne schilder om mee samen te werken die goed vakwerk aflevert!

Efred heeft de buitenkant van onze woning geverfd. Dat doet hij op een manier alsof het zijn eigen huis betrof. Hij neemt er de tijd voor om op een grondige en nauwgezette manier een mooi strak resultaat neer te zetten. Laat je Efred je schilderwerk uitvoeren, dan kun je rekenen op een mooi stukje vakmanschap. 

Diverse projecten

Diverse mooie klussen mogen doen. Zelfs op het mooiste plekje van Zeewolde. Het bovenste penthouse mocht ik helemaal mooi maken.

De wanden in de keuken in Classic Beigerood en de kozijnen in Hoogglans Crèmewit. Een klassieke combinatie.

"Een huis gekocht in Zeewolde, onbekend met heel veel lokale zaken worden wij door een oud-collega getipt voor een goede schilder. Efred Aartsen. Hij werkt netjes en geruisloos. Nou, die kwalificaties kunnen wij nu uit ervaring volledig onderschrijven! Ons huis is van binnen volledig geschilderd in de afgesproken tijd en bedrag."  
Februari 2018

Wij zijn erg blij met de service en vakmanschap van De Schilder Efred Aartsen.
Ons huis is weer prima in de verf en het schilderwerk is netjes binnen de tijd en prijsafspraken verricht. Het is echt vakmanschap wat deze schilder heeft laten zien. We kunnen deze schilder dan ook zeker aan iedereen aanraden. Wij nemen in ieder geval zelf een onderhoudscontract bij deze schilder, omdat wij zo tevreden zijn.

11 juni 2018

Fijn om alles weer goed in de lak te zetten. Mooie hoogwerker dit keer van A1-Verhuur.

Efred werkt in alle rust aan het schilderen van de woning. Geen harde radio en hij begint ook niet voor dag en dauw. Verder vond ik het prettig dat hij voorzichtig is met mijn deuren en inboedel op de momenten dat hij met zijn ladders door mijn woning moest om ze in de achtrtuin op te slaan. Efred hielp me bij het checken van de kleurnummer die de aannemer bij de oplevering had doorgegeven. Hij heeft daarvoor speciaal een Sikkens kleurenwaaier gevraagd bij zijn leverancier. Klasse! Ik vind het pretting dat ik daarmee de zekerheid heb dat ik echt de oorspronkelijke kleuren heb. Toen ik na de klus een paar kleine onvolkomenheden constateerde, heeft hij dit snel en zonder gedoe verholpen. Service!
Susanne te Amersfoort

In de 2e week van juni heeft schilder Efred van ons hoekhuis in Almere-haven, al het buitenschilderwerk gedaan. Het was echt nodig en ons huis ziet er nu weer super uit! Wij zijn erg tevreden over al het verrichte werk. Hij is erg precies en ook de kosten voor dit schilderwerk waren beslist redelijk!
Wij bevelen Efred van harte aan! Afz. Jan en Wilma

Schilder Efred Aartsen heeft ons huis volledig geschilderd. Het is een ruime vrijstaande woning met grote oversteken. Ik krijg de indruk dat hij er veel werk aan heeft gehad. Een schilderbeurt was ook wel nodig. Omdat ik niet meer werk en Efred zijn werk elke dag rustig maar gestaag voort zette, kon ik een goede indruk krijgen van zijn vakmanschap. Geen machine komt er op. Alles wordt met de hand geschuurd en de grondlak alsmede de afwerklaag wordt met de kwast aan gebracht. Prachtig strak schilderwerk. Hij heeft zijn werk gedaan in de zeer warme tijd juni/juli 2018 en gunde zich amper de tijd om rustig een kop koffie te drinken.
Fantastisch gedaan Efred en als er weer wat te schilderen is dan bellen we weer bij je aan.
Frans en Diny Slootman

Ook dit jaar heeft Efred ons huis weer aan de buitenkant geschilderd.
Wij zijn blij met zijn vakmanschap. Hij werkt heel nauwkeurig en heeft plezier in zijn werk. Dat is te zien aan het resultaat.
Oktober 2018

Aan de buitenzijde heeft ons huis door Efred een totale metamorfose ondergaan. Bijna geruisloos kreeg het huis haar stijlvolle jasje dat het verdient. Efred schuurt zoveel mogelijk met de hand en heeft geen harde radio aan, waardoor geen lawaaioverlast ontstaat. Efred heeft keihard dag aan dag aan dit project gewerkt. De verflaag die op ons huis zat was van erbarmelijke kwaliteit en was ook op de ramen geschilderd. Efred heeft weggehaald wat er niet hoorde en alle plekken vakkundig bijgewerkt. Daarna is er eerst een grondlaag aangebracht en tenslotte heeft de afdeklaag de metamorfose compleet gemaakt. Efred is een vakman pur sang.
Klaas-Jan & Wilma
Mei 2019

De Schilder Efred Aartsen uit Zeewolde staat voor kwaliteit
Hij werkt correct, in een goed tempo en komt zijn afspraken na. Mijn woning ziet er dan ook keurig uit.
Ik ben zeer  tevreden over deze schilder en kan hem zeker aanbevelen. 
Juni 2019

 

 

Totale metamorfose, zie de recensie die ik kreeg in mei 2019

Schilder Efred heeft ons huis aan de buitenkant geschilderd tijdens onze vakantie. Met een gerust hart konden wij de sleutel achterlaten en bij terugkomst was het klaar.

Het resultaat is bijzonder mooi!
We raden hem dan ook van harte aan als vakkundig schilder.
Juli 2019

Wij hebben onlangs de plafonds laten witten door Efred Aartsen en zijn heel tevreden over het resultaat. Efred werkt heel netjes en precies, echt een vakman. Binnenkort laten we buiten, de binnenmuren en het houtwerk ook door hem schilderen en ik weet zeker dat we daar ook tevreden over zullen zijn. Hij is goed te bereiken en komt zijn afspraken na en dat hebben we ook weleens anders meegemaakt. We kunnen hem zeker aanbevelen. 
Fam. v.d. Wijngaard

De buitenkant van ons huis ziet er weer tiptop uit, we zijn erg blij en tevreden met het resultaat. Efred is een schilder van de oude stempel, werkt nauwkeurig en houdt van zijn vak. Daarom kun je het verfwerk met een gerust hart aan hem toevertrouwen. Dus we bevelen Efred van harte aan!
Fam. Cluwen


 

Deze zomer heeft De Schilder Efred Aartsen de buitenkant van ons huis weer geschilderd. Zoals ook de vorige keren het geval was, ziet het schilderwerk er weer piekfijn uit. Prima gedaan Efred!

Familie Van den Berg


 

Ik stel vast dat er zeer netjes gewerkt is en na diverse voorbewerkingshandelingen is de nieuwe verflaag er erg strak opgezet. Rien van Rooijen.
 

 

Ik ben heel blij en tevreden met het resultaat. Het huis is er weer mooi van opgeknapt!
Nogmaals bedankt!

 

 

Ons huis ziet er aan de buitenkant weer prachtig uit. Efred Levert kwalitatief zeer goed werk af. Dus wij zijn zeker tevreden!

 


Bedankt voor het schilderen, ziet er goed uit.